BankID

Din digitale legitimasjon. Bruk den til innlogging og signering i mobil- og nettbank. Du kan også bruke din BankID på en rekke andre nettsider, portaler og tjenester. BankID er også tilgjengelig som app for iPhone og Android.

Nyhet: BankID-app!

Vi har nå gleden av å kunne tilby BankID-app til våre kunder! Med appen kan du identifisere deg helt uten at du behøver å finne frem kodebrikken. BankID-app er ekstra trygt fordi du også kan beskytte telefonen med en kode og fordi du alltid mottar varsel på mobilen som du må godkjenne. Ikke minst har du telefonen i nærheten.

BankID kodebrikke

Denne bruker du hver gang du skal logge inn i mobil- og nettbank. Du må ha kodebrikken tilgjengelig for å få de nødvendige koder for å logge inn, i tillegg må du huske ditt valgte passord. 

Kunder under 15 år kan også få BankID brikke, med samtykke fra foreldre/verger.

Jeg ønsker hjelp med BankID kodebrikke

 

BankID-app

BankID-app er en app du kan laste ned på mobiltelefonen din, som gjør både innlogging og signering med BankID enda enklere og tryggere. Med appen kan du identifisere deg helt uten at du behøver å finne frem kodebrikken.

BankID-app er ekstra trygt fordi du også kan beskytte telefonen med en kode og fordi du alltid mottar varsel på mobilen som du må godkjenne. Ikke minst har du telefonen i nærheten.

BankID-app vil ta på sikt ta over for BankID på mobil, som vil bli faset ut gradvis fra høsten av.

 

BankID på mobil 

Med BankID på mobil slipper du å ha kodebrikken med deg overalt, og du fikser alt fra mobilen. Alt du trenger å huske på er en 4-sifret kode. 

Husk: I mobilbanken kan du også logge deg inn og betale med Touch ID, FaceID eller personlig kode. 

Selv om du anskaffer deg BankID på mobil, må du fortsatt ha den svarte kodebrikken din, dette pga. din sikkerhet og i tilfelle du må aktivere BankID på mobil på nytt . 

Jeg ønsker hjelp med BankID på mobil

 

NB! Fra og med 1. september vil vi ikke kunne aktivere nye tilganger til BankID på mobil. Det betyr at hvis du bytter mobilabonnement, skifter SIM-kort eller kjøper ny mobil med eSIM etter 1. september, vil du også miste tilgangen til BankID på mobil.