AvtaleGiro og eFaktura

Si farvel til forfallsdato og lange kid nummer. Å betale regninger blir mye enklere med AvtaleGiro og eFaktura. Med AvtaleGiro betales regningene automatisk på forfallsdato og med eFaktura får du en ferdig utfylt elektronisk giro som du bare trenger å godkjenne. Betal regningene på en enklere måte.

Kontakt oss

Hva er en AvtaleGiro?

En ting mindre å tenke på. Med AvtaleGiro så trekkes betalingen automatisk fra kontoen din på forfallsdato. AvtaleGiro burde du ha på alle faste utgifter du måtte ha. 

Dine AvtaleGiro finner du under oversikt og forfall i din mobil- og nettbank. 

Hvordan opprette AvtaleGiro?

Når du har betalt en faktura manuelt i nettbanken, så vil du få opp et spørsmål om du vil inngå en avtale med den du nettopp har betalt en faktura til. Sier du ja, så vil neste faktura komme som avtalegiro. Men husk, det tar ca 16-20 dager før en avtalegiro blir registret, så om du likevel mottar neste faktura på vanlig måte, så må denne betale spå vanlig måte. 

Du kan også legge til nye avtaler med AvtaleGiro, ved å klikke deg inn på betalinger og AvtaleGiro i din mobil- og nettbank.

Hva er en eFaktura?

Kort fortalt så er det en digital faktura. Ser helt lik ut som en papirfaktura, men kommer ferdig utfylt i din mobil- og nettbank. Alt du trenger å gjøre er å se over, og godkjenne den. Bruker du mer enn en bank, så vil du se den flere steder.

Hvordan opprette eFaktura?

I din oversikt i nettbanken, klikker du deg inn på betalinger, og deretter eFaktura. Velg ny, deretter søker du opp ønsket leverandør. Du må også skrive inn eFakturareferanse, som ofte står på papirfaktura fra mottaker. 

Har du spørsmål?

Vi er her for å hjelpe deg