Båtforsikring

Båtforsikring

Med båtforsikring får du rask og god hjelp hvis noe skulle skje med båten eller båtferien din. Utvidet båtforsikring i Frende gir bred og god sikring om uhellet er ute. Båtforsikringen dekker deg i hele Europa fra mai til september. Du får et trygt skadeoppgjør når du trenger det som mest.  

Sjekk pris og få tilbud

Dette dekker båtforsikringen

Her kan du kjøpe båtforsikring med dekningene brann og tyveri, kasko eller kasko med maskinskade. Hos vår samarbeidspartner Frende forsikrer de fritidsbåter med innen- og utenbordsmotor, seilbåt og vannscooter. For båt uten motor tilbys det båtforsikring med delkasko. Dekning for ansvar er inkludert i alle Frendes båtforsikringer. 

 

Utvidet båtforsikring

Med en utvidet båtforsikring i Frende gis det bred og god sikring hvis uhellet skulle være ute. Totalskadegaranti, opplagsutstyr, hjemtransport av båt etter reparasjon og ferieavbrudd er noen av de ekstra dekningene du får ved en utvidet båtforsikring. 

Les mer om utvidet båtforsikring

 

Vilkår båtforsikring

 

Kjøp båtforsikring

 

Fra Svalbard til Kanariøyene

Båtforsikringen gjennom Frende skal ikke begrense båtruten din i ferien. Derfor dekker Frende deg på båtreiser i hele Europa fra mai til september. I disse månedene samt resten av året gjelder forsikringen i Norge, Sverige, Danmark, Finland og 12 nautiske mil fra grunnlinjen. 

Mer om hvor båtforsikringen dekker

 

Hva gjør jeg ved båtskade?

Kontakt Frende på 55 15 36 00 hvis du skulle ha vært uheldig med båten din. De hjelper deg når som helst, hele året.

Du kan også registrere skaden på nettet. 

Meld båtskade

Har du spørsmål?

Jeg hjelper deg med forsikringen du har behov for.