Sparing i fond

Langsiktig sparing med avkastning

Aksjefond

Historisk sett har sparing i aksjefond gitt høyere avkastning enn å spare på vanlig sparekonto. Hvis du sparer i fond får du ta del i verdiutvikling gjennom eierskap i mange gode selskaper. Verdien på dine fond svinger fra dag til dag, så vi anbefaler å spare i fond når du ønsker å spare langsiktig (5 år eller mer). 

Aksjesparekonto (ASK)

Ønsker du å spare mer til pensjon, uten å binde pengene til en viss alder, anbefaler vi sparing i Aksjesparekonto. 

Aksjesparekonto gjør aksje- og fondshandel mer gunstig for privatpersoner. Med aksjesparekonto kan du kjøpe, selge eller bytte aksjer og aksjefond uten at det utløser skatt underveis. Innskutte beløp kan til enhver tid tas ut uten beskatning.

Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg 

Samarbeid med Norne Securites

Banken har inngått avtale med Norne Securities om fondssparing. De har fokus på bærekraftige investeringer og oppnår gode resultater for kundene.

Trykk her hvis du samtykker til flytting til Norne Securities

Hvordan kjøpe fond?

Du blir enkelt kunde igjennom vår fondsforvalter Norne Securites her eller via nettbanken, under "min oversikt". Logg deg inn med BankID, så er du i gang. 

Bli kunde hos Norne

Innlogging for de som er kunde hos Norne

Hvordan går det med fondene? 

Her kan du lese hvordan det går med Norne Securities sine fond

Priser Fond

Vi hjelper deg med gode valg for fremtiden

Vi har kompetente rådgivere i banken som gjerne hjelper deg med ditt sparebehov. Ønsker du rådgivning på sparing? Kontakt oss for et uforpliktende møte.

Finn din rådgiver

Ofte stilte spørsmål

Har du spørsmål?

Jeg er her for å hjelpe deg