Ny åpningstid og kontor

Fra 1. oktober åpner vi et nytt kontor i Trondheim sentrum. I tillegg oppdaterer vi også våre åpningstider i Klæbu. Bankens nye åpningstid vil være kl. 09:00-15:30, mandag til fredag. Det betyr at "langdagen" utgår.

Selv om langdagen utgår er det viktig å poengtere at våre rådgivere er fleksible. Det betyr at du kan avtale et møte med en av våre rådgivere også utenfor bankens ordinære åpningstid. Bare ta kontakt, så kan vi avtale en tid som passer for deg og meg.

 

Nytt kontor i Trondheim sentrum

1. oktober etablerer vi kontor i Trondheim sentrum og flytter vårt rådgivningskontor fra Heimdal til Gryta 2 B.

Med navnet Nidaros Sparebank og logo som er inspirert av bryggerekkene og Nidelven, er Gryta 2 B en gunstig lokasjon. Banken ble etablert i 1858 og har lange tradisjoner. Derfor passer det fint å flytte inn i det historiske Slaktehuset som ligger mellom Scandic Nidelven og Trondheim sentrum politistasjon.

Det er enkel adkomst med bil, buss, tog og hurtigbåt. I tillegg er det kort vei til Nordre avlastningsvei og Strindheimtunnelen. Til høsten åpner det nye parkeringshuset rett ved Gryta. Det er som kjent også parkeringshus på Solsiden. 

Og hvis du lurte; hovedkontoret i Klæbu forblir der det er i dag.