Ungt par løper i regnet med en oransje jakke over seg

Du er invitert! Delta på “Boligkjøp på 1-2-3" på Rockheim i Trondheim.

Kjære fremtidige boligkjøper, 

Er du klar for å komme deg på boligmarkedet?

Det er mye å tenke på når man planlegger å kjøpe sin første bolig. Derfor har vi skreddersydd en kveld for deg hvor du får en innføring i alle stegene i en boligkjøpeprosess.  

 

Om “Boligkjøp på 1-2-3" 

“Boligkjøp på 1-2-3" tar deg gjennom alle stegene i prosessen fra boligdrøm til nøkkel i hånda. Dette er kvelden for deg som er interessert i å gå fra leie til eie, og som ønsker å vite hva som skal til for å kjøpe din første bolig 🏠

 

Gjennom kvelden lærer du blant annet: 

  • Dette kreves for å få et boliglån
  • Slik sparer du egenkapital
  • Finanseringsbevis – enkelt forklart
  • Dette bør du tenke over på visning
  • Slik vinner du budrunden
  • Endelig boligeier – hva nå? 

Våre dyktige bankrådgivere og eiendomsmeglere tar deg gjennom alle stegene på en enkel måte, slik at når du går ut døra etterpå er du tryggere på hva som er neste steg for deg. 

 

Om arrangementet 

🏢 Sted: Rockheim 
📆 Dato: 27. mai 2024 
🍿 Dørene åpner: 17:30 
🎈 Programmet starter: 18:00 

Vi serverer også wraps og drikke til alle gjester når dere kommer. Ta middagen med oss, og få viktig kunnskap i samme slengen 😉🌯 “Boligkjøp på 1-2-3" er et arrangement skreddersydd for våre unge kunder som planlegger å kjøpe sin første bolig de kommende årene.

Som lokalbank er vi brennende opptatt av å gi våre unge kunder de riktige verktøyene slik at man kan ta gode valg for sin personlige økonomi. 

 

Ta med deg din “pluss 1” 

Vi tror på styrken av å lære sammen. Derfor kan alle deltakere invitere med seg en venn, kjæreste eller en av sine foreldre 🤝 Din “pluss 1” trenger ikke å ha et kundeforhold i banken. Men husk, antall plasser er begrenset! 

 

Påmelding

For å melde deg på arrangementet fyller du ut skjema nedenfor. Dersom du ønsker å ta med deg en "pluss 1" fyller du også ut dette her. Du vil motta en bekreftelse på e-post etter du har fylt ut skjema.